Pamela Salem
Data urodzenia: 1950-01-22
Miejsce urodzenia: Bombaj, Indie
Stan cywilny: mąż Michael O'Hagan (od 31.07.1983)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Siostra Marybeth
6.3 2003 Pani Butterfield (głos) (wersja ang.)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Pani Shaw (gościnnie)
0.0 1989 Chantal Moriac
3.5
O zmierzchu
After Darkness
1985 Elisabeth
0.0 1985 Pani Travis (gościnnie)
0.0 1984 Hrabina de Ricordeau(gościnnie)
0.0 1984 Sue (gościnnie)
7.4
Nigdy nie mów nigdy
Never Say Never Again
1983 Panna Moneypenny
0.0 1983 Jennifer
8.3
Wyspa mew
Seagull Island
1981 Carol
0.0 1980 Monica Burton
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Alyce (gościnnie)
8.7 1977 Ann Seaford / Marikka Schumann (gościnnie)
0.0 1974 Dr Helen Rheinman
0.0 1972 Michele (gościnnie)
7.0 1972 Millie Sanger (1977) (gościnnie)
6.5 1971 Emma Callon (1972)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pamela Salem filmy Pamela Salem najlepsze filmy Pamela Salem zdjęcia Pamela Salem galeria Pamela Salem biografia Pamela Salem nominacje Pamela Salem nagrody i wyróżnienia Pamela Salem filmografia Pamela Salem aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.