Pamela Gidley
Data urodzenia: 1965-06-11
Miejsce urodzenia: Salem, New Hampshire, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2003 Teri Miller (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Teri Miller (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Teri Miller (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Teri Miller (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Teri Miller (gościnnie)
7.0 1992 Teri Miller (gościnnie)
6.2
Autostrada do piekła
Highway to Hell
1991 Teri Miller (gościnnie)
7.5 1985 Teri Miller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pamela Gidley filmy Pamela Gidley najlepsze filmy Pamela Gidley zdjęcia Pamela Gidley galeria Pamela Gidley biografia Pamela Gidley nominacje Pamela Gidley nagrody i wyróżnienia Pamela Gidley filmografia Pamela Gidley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.