Pam Ferris
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Baba (gościnnie)
8.1 2010 Baba (gościnnie)
8.1 2006 Baba (gościnnie)
5.5 2003 Baba (gościnnie)
8.0 2000 Baba (gościnnie)
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Baba (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Baba (gościnnie)
6.0 1997 Baba (gościnnie)
6.8
Matylda
Matilda
1996 Baba (gościnnie)
7.6 1994 Baba (gościnnie)
9.4 1993 Baba (gościnnie)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 Baba (gościnnie)
8.1 1991 Baba (gościnnie)
7.9 1987 Baba (gościnnie)
0.0 1987 Baba (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Baba (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pam Ferris filmy Pam Ferris najlepsze filmy Pam Ferris zdjęcia Pam Ferris galeria Pam Ferris biografia Pam Ferris nominacje Pam Ferris nagrody i wyróżnienia Pam Ferris filmografia Pam Ferris aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.