Palmer Davis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Attorney Margaret Finn (gościnnie)
5.8
O(d)porna na miłość
Romantically Challenged
2010 Attorney Margaret Finn (gościnnie)
7.1 2008 Dr Jay Boyd (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Attorney Margaret Finn (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Attorney Margaret Finn (gościnnie)
7.3 2004 Matka wyrażająca dezaprobatę (gościnnie)
4.4 2002 Attorney Margaret Finn (gościnnie)
7.5 2000 Attorney Margaret Finn (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Attorney Margaret Finn (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Attorney Margaret Finn (gościnnie)
6.9 1992 Attorney Margaret Finn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Palmer Davis filmy Palmer Davis najlepsze filmy Palmer Davis zdjęcia Palmer Davis galeria Palmer Davis biografia Palmer Davis nominacje Palmer Davis nagrody i wyróżnienia Palmer Davis filmografia Palmer Davis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.