Pablo Schreiber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Gregory Mars (gościnnie)
6.2 2011 Gregory Mars (gościnnie)
7.1
SzczęścieDziękujęProszęWięcej
HappyThankYouMorePlease
2010 Gregory Mars (gościnnie)
10.0 2009 Gregory Mars (gościnnie)
5.7 2009 Gregory Mars (gościnnie)
7.5
Bestia
Beast, The
2009 Gregory Mars (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Gregory Mars (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Gregory Mars (gościnnie)
7.5
Brud
Dirt
2007 Gregory Mars (gościnnie)
8.3 2007 Gregory Mars (gościnnie)
7.6
U nas w Filadelfii
It's Always Sunny in Philadelphia
2005 Gregory Mars (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Demetri Ravitch (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Gregory Mars (gościnnie)
7.5 2005 Gregory Mars (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Nick Sobotka
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Gregory Mars (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Pablo Schreiber filmy Pablo Schreiber najlepsze filmy Pablo Schreiber zdjęcia Pablo Schreiber galeria Pablo Schreiber biografia Pablo Schreiber nominacje Pablo Schreiber nagrody i wyróżnienia Pablo Schreiber filmografia Pablo Schreiber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.