Owen Bush
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 1999 Stary dziwak (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Stary dziwak (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Stary dziwak (gościnnie)
5.8 1988 Stary dziwak (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Stary dziwak (gościnnie)
7.5 1984 Stary dziwak (gościnnie)
7.6 1984 Stary dziwak (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Stary dziwak (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Stary dziwak (gościnnie)
10.0 1983 Stary dziwak (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Stary dziwak (gościnnie)
6.8 1981 Stary dziwak (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Stary dziwak (gościnnie)
8.4 1979 Stary dziwak (gościnnie)
8.5 1979 Stary dziwak (gościnnie)
7.8 1976 Stary dziwak (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Stary dziwak (gościnnie)
7.0 1973 Stary dziwak (gościnnie)
7.8
Znikający punkt
Vanishing Point
1971 Stary dziwak (gościnnie)
4.7 1971 Stary dziwak (gościnnie)
7.8
Bonnie i Clyde
Bonnie and Clyde
1967 Stary dziwak (gościnnie)
4.6 1966 Stary dziwak (gościnnie)
10.0 1966 Stary dziwak (gościnnie)
6.6 1966 Stary dziwak (gościnnie)
10.0 1965 Stary dziwak (gościnnie)
7.4 1965 Stary dziwak (gościnnie)
8.6 1965 Stary dziwak (gościnnie)
7.0 1964 Stary dziwak (gościnnie)
7.0 1964 Stary dziwak (gościnnie)
10.0 1963 Stary dziwak (gościnnie)
6.0 1963 Stary dziwak (gościnnie)
10.0 1963 Stary dziwak (gościnnie)
6.2 1962 Stary dziwak (gościnnie)
10.0 1961 Stary dziwak (gościnnie)
5.9 1960 Stary dziwak (gościnnie)
8.5 1960 Stary dziwak (gościnnie)
7.4 1959 Stary dziwak (gościnnie)
9.0 1958 Stary dziwak (gościnnie)
7.5 1957 Stary dziwak (gościnnie)
7.4 1955 Stary dziwak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Owen Bush filmy Owen Bush najlepsze filmy Owen Bush zdjęcia Owen Bush galeria Owen Bush biografia Owen Bush nominacje Owen Bush nagrody i wyróżnienia Owen Bush filmografia Owen Bush aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.