Owen Brenman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2001 Alan Spinner
8.2
Jeden z hollywoodzkiej dziesiątki
One of the Hollywood Ten
2000 Dalton Trumbo
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Adam Cardwell (gościnnie)
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Dyrektor szkoły (gościnnie)
0.0 1995 Victor (gościnnie)
6.0 1995 Wills (1996) (gościnnie)
6.8 1992 Lester (gościnnie)
7.7
Jaś Fasola
Mr. Bean
1990 Ekspedient (gościnnie)
8.7 1990 Wielebny Beefy Bingham (gościnnie)
5.0 1990 (gościnnie)
0.0 1989 Chris (gościnnie)
0.0 1989 Pan Thomas
0.0 1989 Złodziej (gościnnie)
0.0 1988 Różne role (1989-1991)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Owen Brenman filmy Owen Brenman najlepsze filmy Owen Brenman zdjęcia Owen Brenman galeria Owen Brenman biografia Owen Brenman nominacje Owen Brenman nagrody i wyróżnienia Owen Brenman filmografia Owen Brenman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.