Otto Sirgo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Octavio Torres Landa
9.0 2010 Juez Pantoja
7.7
Miłosny nokaut
Gancho al Corazón, Un
2008 Salvador Ulloa
8.8 2007 Mariano Álvarez y Junco
8.8 2007 Eduardo
8.0 2006 Alfredo Toscano
5.9 2005 Misael Mendoza
7.2
Serce z kamienia
Mujer de madera
2004 Leopoldo Rebollar
7.8
Córka przeznaczenia
Niña... amada mía
2003 Octavio Uriarte
6.1 2001 Javier Álvarez
7.6
Tajemnice pocałunku
Por un beso
2000 Julio Otero Robles
7.3 1999 Eduardo Arias
8.9 1999 Don Marcelo Rivera Hill
0.0 1998 Ojciec Federico
4.5 1996 Eduardo Rivas
1.5 1991 Alejandro Loredo
9.0 1990 Alejandro Loredo
2.0 1987 Angel de la Huerta
0.0 1983 Oscar Padilla
0.0 1982 Andres
0.0 1981 José Luis
0.0 1980
0.0 1977 Alfonso
0.0 1975 Antonio
0.0 1973
0.0 1972

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Otto Sirgo filmy Otto Sirgo najlepsze filmy Otto Sirgo zdjęcia Otto Sirgo galeria Otto Sirgo biografia Otto Sirgo nominacje Otto Sirgo nagrody i wyróżnienia Otto Sirgo filmografia Otto Sirgo aktor Otto Sirgo reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.