Osmund Bullock
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1992 Colin Taylor (gościnnie)
0.0 1985 Sam (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Andrew (1986) (gościnnie)
8.0 1982 George Rowland (odcinek 3)
7.1
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1980 Pan Bingley
8.0 1979 Porucznik Alan Pringle
8.0 1979 Brian (gościnnie)
7.7
Zagubieni chłopcy
Lost Boys, The
1978 Jack
0.0 1977 Wicehrabia Crowley(gościnnie)
8.7 1977 Vivian Hammond
5.5 1977 Pan Snobb
0.0 1976 Hoppy Hubbard(gościnnie)
0.0 1976 George (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)
6.7 1971 Robin Eliott (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Osmund Bullock filmy Osmund Bullock najlepsze filmy Osmund Bullock zdjęcia Osmund Bullock galeria Osmund Bullock biografia Osmund Bullock nominacje Osmund Bullock nagrody i wyróżnienia Osmund Bullock filmografia Osmund Bullock aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.