Oscar Torres
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 oficer Torres (gościnnie)
0.0 2010 oficer Torres (gościnnie)
5.6 2010 oficer Torres (gościnnie)
4.2 2009 oficer Torres (gościnnie)
7.5
Najgorszy tydzień
Worst Week
2008 oficer Torres (gościnnie)
7.1 2007 oficer Torres (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 oficer Torres (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 oficer Torres (gościnnie)
7.3 2002 oficer Torres (gościnnie)
0.0 1995 oficer Torres (gościnnie)
2.0 1994 oficer Torres (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Oscar Torres filmy Oscar Torres najlepsze filmy Oscar Torres zdjęcia Oscar Torres galeria Oscar Torres biografia Oscar Torres nominacje Oscar Torres nagrody i wyróżnienia Oscar Torres filmografia Oscar Torres aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.