Oscar Quitak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1987 (gościnnie)
7.9 1986 Handlarz monetami (gościnnie)
7.9 1985 Urzędnik
0.0 1985 Richard Shellet (1985-1986)
10.0 1984 Agent nieruchomości (gościnnie)
0.0 1983 Theo Friesler (gościnnie)
7.5 1978 Tesch
8.1 1976 Malov (gościnnie)
6.0 1974 Quinion
8.7
24 godziny na dobę
Open All Hours
1973 Węgier (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
0.0 1971 Marneffe
0.0 1969 Prof. Decker (gościnnie)
8.6 1962 William Leigh (1969) / Billy Gorman (1971) (gościnnie)
8.5 1953 Kierowca (gościnnie)
6.0 1951 Jacques, kelner

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Oscar Quitak filmy Oscar Quitak najlepsze filmy Oscar Quitak zdjęcia Oscar Quitak galeria Oscar Quitak biografia Oscar Quitak nominacje Oscar Quitak nagrody i wyróżnienia Oscar Quitak filmografia Oscar Quitak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.