Osamu Saka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2011 Noah van Helsing (głos)
6.5 2008 Heizou Katsuragawa (głos) (gościnnie)
8.8 2008 John Smith (głos)
8.3 2007 Nobumasa Asakura (głos)
7.2 2007 Masayuki Kamiazuma (głos)
6.6 2007 Gouzou Kuroshio (głos)
8.8 2006 Tsuruya Nanboku (głos)
8.7 2006 Joutarou Honma (głos)
7.0 2006 Ojciec Shinatora (głos)
8.2 2004 Daisuke Aramaki (głos)
8.2
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex
2002 Daisuke Aramaki (głos)
8.0 1999 Ittetsu Kisaragi (głos)
8.0 1999 Sven Marisky (głos)
8.3 1999 Zenny (głos)
8.1 1998 Pradziadek Sakury (głos)
7.9
Szkarłatny pilot
Kurenai no buta
1992 (głos)
7.9
3 x 3 Oczy
Sazan aizu
1991 Profesor Fujii (głos)
8.0
Zorro
Kaiketsu Zorro
1990 Generalny Gubernator Kalifornii (głos)
8.0
Kroniki Wojny na Lodoss
Lodoss to senki
1990 Król Faan (głos)
6.8 1989 Seitaro Sakaki
10.0 1989 Cesarz Friedrich IV
8.6
Mały lord
Shoukoushi Cedie
1988 Havisham (głos)
10.0 1988 Seitaro Sakaki (głos)
9.1 1988 Cesarz Friedrich IV (głos)
6.0
Wesoła Rodzinka - Małe Kobietki
Ai no wakakusa monogatari
1987 Frederic (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Son Gohan (głos)
9.0 1982 Mayor, Takashi Hayase (głos)
8.0 1974 Gale (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Osamu Saka filmy Osamu Saka najlepsze filmy Osamu Saka zdjęcia Osamu Saka galeria Osamu Saka biografia Osamu Saka nominacje Osamu Saka nagrody i wyróżnienia Osamu Saka filmografia Osamu Saka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.