Osamu Katô
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 (gościnnie)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Duke Dermail (głos)
7.0 1982 Viken (głos)
10.0 1981 (głos)
10.0 1977 Garcon (głos)
5.5 1975 Kapitan / Elder (głos)
1.0 1973 Sensei (głos)
1.5 1972 Duke Gorgon (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Osamu Katô filmy Osamu Katô najlepsze filmy Osamu Katô zdjęcia Osamu Katô galeria Osamu Katô biografia Osamu Katô nominacje Osamu Katô nagrody i wyróżnienia Osamu Katô filmografia Osamu Katô aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.