Osamu Ichikawa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2005 Zack (głos)
9.0 2003 Sergei Ruskov (głos)
3.0 1999 Umezaki (głos)
6.0 1999 Tokachev (głos)
7.9
Gundam Wing
Shin kidô senki Gundam W
1995 Quinze (głos)
9.0 1982 Gorg Bodolza (głos)
0.0 1978 Miru

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Osamu Ichikawa filmy Osamu Ichikawa najlepsze filmy Osamu Ichikawa zdjęcia Osamu Ichikawa galeria Osamu Ichikawa biografia Osamu Ichikawa nominacje Osamu Ichikawa nagrody i wyróżnienia Osamu Ichikawa filmografia Osamu Ichikawa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.