Orlando Miguel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Felipe
7.0 2010 Pan Robinson (gościnnie)
7.4 2007 Alfredo Pardo
9.5 2005 Gerardo Ferrero
8.4 2002 Felipe Rangel
6.6 2002 Pepe
7.8
Posłaniec szczęścia
Niño que vino del mar, El
1999 Enrique Cáceres de Ribera
7.3 1999 Jerónimo
7.7
Angela
Ángela
1998 Pedro
0.0 1998 Miguel
6.1
Diabelska miłość
Pueblo chico, infierno grande
1997
6.9
Zakazane uczucia
Sentimientos ajenos
1996 Darío
4.5 1996 Osvaldo Larrea

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Orlando Miguel filmy Orlando Miguel najlepsze filmy Orlando Miguel zdjęcia Orlando Miguel galeria Orlando Miguel biografia Orlando Miguel nominacje Orlando Miguel nagrody i wyróżnienia Orlando Miguel filmografia Orlando Miguel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.