Orlando Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Marcus Foreman (gościnnie)
6.6
Ponad wszelką wątpliwość
Beyond a Reasonable Doubt
2009 Marcus Foreman (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Marcus Foreman (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Marcus Foreman (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Marcus Foreman (gościnnie)
9.5 2006 Marcus Foreman (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Casey Edgars (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Marcus Foreman (gościnnie)
9.1
Nie bój się lwa
Father of the Pride
2004 Marcus Foreman (gościnnie)
6.1
Ewolucja
Evolution
2001 Marcus Foreman (gościnnie)
8.5 2001 Marcus Foreman (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Marcus Foreman (gościnnie)
7.4 1999 Marcus Foreman (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Marcus Foreman (gościnnie)
8.3 1992 Marcus Foreman (gościnnie)
6.6 1991 Marcus Foreman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Orlando Jones filmy Orlando Jones najlepsze filmy Orlando Jones zdjęcia Orlando Jones galeria Orlando Jones biografia Orlando Jones nominacje Orlando Jones nagrody i wyróżnienia Orlando Jones filmografia Orlando Jones aktor Orlando Jones scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.