Orlando Carrió
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2002 Armando Calderon
8.0 2001 Claudio Martorel Ochoa
0.0 1996 Roberto 'Tito' Chentonce
7.7
Anna
Dulce Ana
1995 Fabián Harding
10.0 1991 Victor Peralta
0.0 1990 Fernando
8.1
Zbuntowana
Rebelde
1989 Danny
7.4
Rozgrywki wyższych sfer
Entre el amor y el poder
1984 Gonzalo de Betancourt

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Orlando Carrió filmy Orlando Carrió najlepsze filmy Orlando Carrió zdjęcia Orlando Carrió galeria Orlando Carrió biografia Orlando Carrió nominacje Orlando Carrió nagrody i wyróżnienia Orlando Carrió filmografia Orlando Carrió aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.