Orlando Bloom
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013
7.9
Hobbit: Niezwykła podróż
The Hobbit: An Unexpected Journey
2012 Legolas
7.0
Trzej muszkieterowie 3D
Three Musketeers, The
2011 Książę Buckingham
0.0
Dobry doktor
Good Doctor, The
2011 Dr Martin Ploeck
0.0 2011 Robert Graves
8.4 2010
6.6
Zakochany Nowy Jork
New York, I Love You
2009 David (segment "Shunji Iwai")
8.1
Statyści
Extras
2005 (gościnnie) (on sam)
8.0
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003 Will Turner
6.7 2001 (gościnnie) (on sam)
8.7
Dowcipne numerki
Smack the Pony
1999 (niewymieniony w czołówce)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Peter Drinkwater (2000) (gościnnie)
8.3 1992 (gościnnie) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Orlando Bloom filmy Orlando Bloom najlepsze filmy Orlando Bloom zdjęcia Orlando Bloom galeria Orlando Bloom biografia Orlando Bloom nominacje Orlando Bloom nagrody i wyróżnienia Orlando Bloom filmografia Orlando Bloom aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.