Ony Uhiara
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2004 Tessa Zaria (gościnnie)
6.0 2003 Delia Waterman (gościnnie)
5.5 2003 Grace Oluwu (gościnnie)
0.0 2003 Adele Crouch
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Amina Dukuze (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ony Uhiara filmy Ony Uhiara najlepsze filmy Ony Uhiara zdjęcia Ony Uhiara galeria Ony Uhiara biografia Ony Uhiara nominacje Ony Uhiara nagrody i wyróżnienia Ony Uhiara filmografia Ony Uhiara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.