Omid Abtahi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Aasif (gościnnie)
7.3 2012 Aasif (gościnnie)
7.4 2012 Reza
8.0 2011 Raqim Faisel (gościnnie)
0.0 2011 Aasif (gościnnie)
7.3 2010 Aasif (gościnnie)
7.7
Bracia
Brothers
2009 Aasif (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Samir (gościnnie)
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Aasif (gościnnie)
7.8 2008 Simon Phillips (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Markham Shankar (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Aasif (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Aasif (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Aasif (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Hal Shirazi (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Justin Yates (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Aasif (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Aasif (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Chandru 'Dru' Kambhatla (2007) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Aasif (gościnnie)
0.0

0 Aasif (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Omid Abtahi filmy Omid Abtahi najlepsze filmy Omid Abtahi zdjęcia Omid Abtahi galeria Omid Abtahi biografia Omid Abtahi nominacje Omid Abtahi nagrody i wyróżnienia Omid Abtahi filmografia Omid Abtahi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.