Omar Leyva
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Oscar Balderrama (gościnnie)
0.0 2010 Coyote (gościnnie)
7.1 2008 Tio (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Ogrodnik (gościnnie)
8.1 2007 Coyote (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Lekarz (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Coyote (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Coyote (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Coyote (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Coyote (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 A.D. (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Vasco Ruiz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Omar Leyva filmy Omar Leyva najlepsze filmy Omar Leyva zdjęcia Omar Leyva galeria Omar Leyva biografia Omar Leyva nominacje Omar Leyva nagrody i wyróżnienia Omar Leyva filmografia Omar Leyva aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.