Olunike Adeliyi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Aretha
0.0 2010 Mpumi
5.7
Piła 3D
Saw 3D
2010 Sidney
8.7 2008 Aide (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Leah Kerns

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olunike Adeliyi filmy Olunike Adeliyi najlepsze filmy Olunike Adeliyi zdjęcia Olunike Adeliyi galeria Olunike Adeliyi biografia Olunike Adeliyi nominacje Olunike Adeliyi nagrody i wyróżnienia Olunike Adeliyi filmografia Olunike Adeliyi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.