Olivia Silhavy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Viktoria von Thurau
8.0 2004 Elsa Lönsted (gościnnie)
0.0 1997 Sigrid Woldt (gościnnie)
7.0 1997 Ursula Marsch (gościnnie)
5.0 1996 Ursel Tobler (gościnnie)
0.0 1995 Charlotte
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Anne Magold (gościnnie)
6.0 1993 Gwen Branningham
0.0 1988 Stefanie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olivia Silhavy filmy Olivia Silhavy najlepsze filmy Olivia Silhavy zdjęcia Olivia Silhavy galeria Olivia Silhavy biografia Olivia Silhavy nominacje Olivia Silhavy nagrody i wyróżnienia Olivia Silhavy filmografia Olivia Silhavy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.