Olivia Pascal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Sonia Hansen(gościnnie)
5.3
B jak Brzydula
Verliebt in Berlin
2005 Laura Seidel
0.0 2002 Theresia Lettner(gościnnie)
0.0 2001 Larissa Beck (gościnnie)
8.2
Gliniarze na motorach
Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die
2000
0.0 1999 Sofia Minaretti
8.0 1998 Friederike Neff (gościnnie)
0.0 1997 Lizzy Berger
7.0 1997 Prokurator (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Sarah Kniefeld (gościnnie)
0.0 1995 Juliane (gościnnie)
6.0 1993 Jane Marshall
0.0 1992 Dr Beate Chevalier
0.0 1990 Syliva Schröttel (gościnnie)
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Carola Reisner
7.0 1978 Lizzy Berger
8.5
Casanova i spółka
Casanova & Co
1977 Angela
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olivia Pascal filmy Olivia Pascal najlepsze filmy Olivia Pascal zdjęcia Olivia Pascal galeria Olivia Pascal biografia Olivia Pascal nominacje Olivia Pascal nagrody i wyróżnienia Olivia Pascal filmografia Olivia Pascal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.