Olivia Colman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Matka (gościnnie)
9.0
Żelazna Dama
Iron Lady, The
2011 Matka (gościnnie)
7.5 2010 Matka (gościnnie)
5.1
Ten jedenasty
Mister Eleven
2009 Matka (gościnnie)
7.2
Piękni ludzie
Beautiful People
2008 Matka (gościnnie)
8.4
Cudaczny świat Mitchella i Webba
That Mitchell and Webb Look
2006 Matka (gościnnie)
0.0 2005 Matka (gościnnie)
7.7 2005 Matka (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Matka (gościnnie)
6.5
Zielone skrzydło
Green Wing
2004 Matka (gościnnie)
7.5 2004 Matka (gościnnie)
0.0 2003 Matka (gościnnie)
8.4 2003 Matka (gościnnie)
7.6 2002 Matka (gościnnie)
8.1
Biuro
Office, The
2001 Matka (gościnnie)
7.5 2001 Matka (gościnnie)
6.5 2000 Matka (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Matka (gościnnie)
5.0 1998 Matka (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Matka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olivia Colman filmy Olivia Colman najlepsze filmy Olivia Colman zdjęcia Olivia Colman galeria Olivia Colman biografia Olivia Colman nominacje Olivia Colman nagrody i wyróżnienia Olivia Colman filmografia Olivia Colman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.