Olivia Brown
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Rachel Willows
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Kendra Blackburn (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Pani Bisley (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Patricia Hamilton (gościnnie)
8.1 1996 Barbara Lee(2001) (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Star (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Nadine (gościnnie)
7.3 1990 Profesor Langely (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Lola (gościnnie)
8.2 1989 Vanessa (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Denise (1990-1991)
4.5 1988 (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Vanessa Hargraves(1990) (gościnnie)
7.2
48 godzin
48 Hrs.
1982 Candy
6.2 1982 Rhonda (1983) (gościnnie)
8.0 1981 Margaret Krauser (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Vicki (gościnnie)
0.0 1976 Faye (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olivia Brown filmy Olivia Brown najlepsze filmy Olivia Brown zdjęcia Olivia Brown galeria Olivia Brown biografia Olivia Brown nominacje Olivia Brown nagrody i wyróżnienia Olivia Brown filmografia Olivia Brown aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.