Oliver Lentz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1990 Rolf Seufert
0.0 1988 Cissy
0.0 1983 Dietmar Meister(gościnnie)
7.0 1978 Henrik Ansberger (gościnnie)
0.0 1976 Nicky

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Oliver Lentz filmy Oliver Lentz najlepsze filmy Oliver Lentz zdjęcia Oliver Lentz galeria Oliver Lentz biografia Oliver Lentz nominacje Oliver Lentz nagrody i wyróżnienia Oliver Lentz filmografia Oliver Lentz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.