Oliver Fox
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Redland Linton (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Clive (gościnnie) (niewymieniony w cz
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Julian (gościnnie)
8.1 1999 Sean Parr (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Agent MI-5 (gościnnie)
6.8
Taniec do muzyki czasu
Dance to the Music of Time, A
1997 Johnny Pardoe

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Oliver Fox filmy Oliver Fox najlepsze filmy Oliver Fox zdjęcia Oliver Fox galeria Oliver Fox biografia Oliver Fox nominacje Oliver Fox nagrody i wyróżnienia Oliver Fox filmografia Oliver Fox aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.