Olive Dunbar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1986 Pani domu (gościnnie)
7.0 1985 Sprzedawczyni (gościnnie)
5.6 1984 Pani Cobb
10.0 1979 Victoria Springer (gościnnie)
7.0 1978 Kobieta (gościnnie)
10.0 1976 Sędzina Miriam Lubash (gościnnie)
7.4 1975 Pani Whittendale (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Sprzedawczyni (gościnnie)
0.0 1972 Panna Llewellen (gościnnie)
10.0 1972 Stella / Student
6.3 1970 Pani Franklin (gościnnie)
10.0 1969 Nan Fowler (gościnnie)
7.0 1968 Bibliotekarka (gościnnie)
7.4 1965 Eliza Grant (1969) (gościnnie)
8.0 1960 Pani Pfeiffer (1961-1963)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Pani Ranwiller (gościnnie)
8.7 1954 Pani Barkley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olive Dunbar filmy Olive Dunbar najlepsze filmy Olive Dunbar zdjęcia Olive Dunbar galeria Olive Dunbar biografia Olive Dunbar nominacje Olive Dunbar nagrody i wyróżnienia Olive Dunbar filmografia Olive Dunbar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.