Olga Sarzyńska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Karina Łukowska, była dziewczyna Jacka (gościnnie)
7.6 2010 Pracowniczka schroniska (gościnnie)
6.6 2009 Rutka, przyjaciółka Leny
3.8 2009 Rutka, przyjaciółka Leny
7.8 2009 Rutka, przyjaciółka Leny
6.7 2008 Rutka, przyjaciółka Leny
8.1 2008 Rutka, przyjaciółka Leny
3.9 2008 Rutka, przyjaciółka Leny
6.3 2008 Rutka, przyjaciółka Leny
4.6 2007 Rutka, przyjaciółka Leny
4.8 2006 Rutka, przyjaciółka Leny
5.7 2006 Rutka, przyjaciółka Leny
6.7 2005 Rutka, przyjaciółka Leny
3.4 2005 Rutka, przyjaciółka Leny
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Rutka, przyjaciółka Leny

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olga Sarzyńska filmy Olga Sarzyńska najlepsze filmy Olga Sarzyńska zdjęcia Olga Sarzyńska galeria Olga Sarzyńska biografia Olga Sarzyńska nominacje Olga Sarzyńska nagrody i wyróżnienia Olga Sarzyńska filmografia Olga Sarzyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.