Olga Miłaszewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Pielęgniarka (niewymieniony w czołówce)
4.2 2010 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
6.7 2010 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
6.6 2009 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
3.8 2009 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
8.1 2008 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
4.0 2008 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
3.9 2008 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
6.7 2005 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
3.4 2005 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
5.2 2005 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
5.0 2005 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
8.2 2005 (gościnnie)
6.9 2004 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)
5.6 2000 Kioskarka na miejscu akcji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olga Miłaszewska filmy Olga Miłaszewska najlepsze filmy Olga Miłaszewska zdjęcia Olga Miłaszewska galeria Olga Miłaszewska biografia Olga Miłaszewska nominacje Olga Miłaszewska nagrody i wyróżnienia Olga Miłaszewska filmografia Olga Miłaszewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.