Olga Merediz
Data urodzenia: 1956-02-15
Miejsce urodzenia: Kuba

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Fran (gościnnie)
5.4
Jak upolować faceta
One for the Money
2012 Fran (gościnnie)
0.0 2011 Fran (gościnnie)
7.6
Twój na zawsze
Remember Me
2010 Fran (gościnnie)
5.4 2010 Fran (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Fran (gościnnie)
9.0 2004 Fran (gościnnie)
8.7 2002 Fran (gościnnie)
8.1
Zawód glina
Job, The
2001 Fran (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Fran (gościnnie)
8.2
Requiem dla snu
Requiem for a Dream
2000 Fran (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Fran (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Fran (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Fran (gościnnie)
7.2
Pokój Marvina
Marvin's Room
1996 Fran (gościnnie)
7.1 1996 Fran (gościnnie)
7.8 1995 Fran (gościnnie)
6.1
Bumerang
Boomerang
1992 Fran (gościnnie)
8.3 1992 Fran (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Fran (gościnnie)
10.0 1972 Fran (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olga Merediz filmy Olga Merediz najlepsze filmy Olga Merediz zdjęcia Olga Merediz galeria Olga Merediz biografia Olga Merediz nominacje Olga Merediz nagrody i wyróżnienia Olga Merediz filmografia Olga Merediz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.