Olesya Grushko
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Modelka (gościnnie)
6.5 2012 Czcicielka słońca (niewymieniony w czołówce)
6.5 2012 Czcicielka słońca (niewymieniony w czołówce)
7.1 2011 Peaches (gościnnie)
0.0 2010 Modelka (gościnnie)
7.1 2008 Modelka Holly (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Modelka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Olesya Grushko filmy Olesya Grushko najlepsze filmy Olesya Grushko zdjęcia Olesya Grushko galeria Olesya Grushko biografia Olesya Grushko nominacje Olesya Grushko nagrody i wyróżnienia Olesya Grushko filmografia Olesya Grushko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.