Oleg Taktarov
Data urodzenia: 1967-08-26
Miejsce urodzenia: Arzamas-16, ZSRR (obecnie Sarov, Rosja)
Stan cywilny: żona Masha

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Sergei Sratkin (gościnnie)
6.1 2010 Sergei Sratkin (gościnnie)
7.5 2010 Sergei Sratkin (gościnnie)
6.0
Tajemnica Czyngis-chana
Tayna Chingis Khaana
2009 Sergei Sratkin (gościnnie)
0.0 2007 Sergei Sratkin (gościnnie)
8.0 2005 Sergei Sratkin (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Viggo Drantyev (gościnnie)
4.8 2002 Sergei Sratkin (gościnnie)
7.6 2001 Volkov (gościnnie)
6.4 1997 Sergei Sratkin (gościnnie)
7.0 1995 Rosyjski oficer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Oleg Taktarov filmy Oleg Taktarov najlepsze filmy Oleg Taktarov zdjęcia Oleg Taktarov galeria Oleg Taktarov biografia Oleg Taktarov nominacje Oleg Taktarov nagrody i wyróżnienia Oleg Taktarov filmografia Oleg Taktarov aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.