Ofelia Karolina Cybula
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2008 Dziewczyna w klubie (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Celniczka (gościnnie)
7.1 2008 Sekretarka Dirty Track (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Irena, pielęgniarka w klinice doktor Sadowskiej (gościnnie)
4.8 2003 Pokojówka/Dziewczyna na ulicy (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ofelia Karolina Cybula filmy Ofelia Karolina Cybula najlepsze filmy Ofelia Karolina Cybula zdjęcia Ofelia Karolina Cybula galeria Ofelia Karolina Cybula biografia Ofelia Karolina Cybula nominacje Ofelia Karolina Cybula nagrody i wyróżnienia Ofelia Karolina Cybula filmografia Ofelia Karolina Cybula aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.