Norman Parker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1995 Zastępca Sekretarza Obrony Mitchell Schoenfeld (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dr Leto (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Leonard Page (gościnnie)
7.7
Pies Binfordów
Family Dog
1993 (głos)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Vedek Fala (gościnnie)
6.8 1991 Brian Lambert (gościnnie)
6.3
Fajerwerki próżności
Bonfire of the Vanities, The
1990 Detektyw Goldberg
7.3 1990 Dave Franklin (gościnnie)
10.0 1989
9.0 1987 Ojciec Hector (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987
8.2 1982 Robert Keaton (gościnnie)
7.3 1973 Ojciec Moiso (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Norman Parker filmy Norman Parker najlepsze filmy Norman Parker zdjęcia Norman Parker galeria Norman Parker biografia Norman Parker nominacje Norman Parker nagrody i wyróżnienia Norman Parker filmografia Norman Parker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.