Norman Chappell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1979 Kapral Mould
0.0 1977 Inny mężczyzna
10.0 1975 różne postacie
8.0 1973 Pan Morris (gościnnie)
7.1
Cudowny dzieciak
Some Mothers Do 'Ave 'Em
1973 Pan Mark Faraday (gościnnie)
0.0 1972 Portier (gościnnie)
0.0 1969 różne postaci
0.0 1965 Click
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Porter (1961) (gościnnie)
7.6 1955 Proboszcz / Pringle Vale / Amerykański Ambasador / Szeregowy Anson

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Norman Chappell filmy Norman Chappell najlepsze filmy Norman Chappell zdjęcia Norman Chappell galeria Norman Chappell biografia Norman Chappell nominacje Norman Chappell nagrody i wyróżnienia Norman Chappell filmografia Norman Chappell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.