Norman Bartold
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.2 1987 (gościnnie)
8.5 1986 Pan 'Bobo' Endicott (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia Sądu Najwyższego Connolly (gościnnie)
9.0 1985 Brett 'Skip' Hollings
9.0 1984 Pan Reynolds (gościnnie)
10.0 1982 Pan (gościnnie)
10.0 1982 Pan Brody
6.8 1981 Sędzia Holder (gościnnie)
5.3
Podnieść Titanica
Raise the Titanic
1980 Kemper
8.5 1979 Taylor (gościnnie)
8.5 1979 Człowiek z firmy (gościnnie)
7.2 1978 Ross (gościnnie)
6.8 1977 Komandor Phillips (gościnnie)
7.0 1976 Pan Hildebrand (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Pan Platt (gościnnie)
7.0 1975 Gordon Wendell / Jack Corwin / Roy Jenkins / Schuyler (gościnnie)
3.4 1974 Maitre 'd (gościnnie)
6.8 1974 Hollis Cotton (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
7.8 1972 Kierownik (gościnnie)
6.3 1970 Allen Marsh (gościnnie)
8.2 1968 (gościnnie)
6.0 1963 Policjant (gościnnie)
10.0 1957 Zastępca Jake'a Willis'a (gościnnie)
10.0 1957 Policjant (gościnnie)
7.8 1955 Medyk (gościnnie)
7.4 1955 Darga (gościnnie)
8.7 1954 Sam Preston (gościnnie)
9.5 1951 Barney Swanson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Norman Bartold filmy Norman Bartold najlepsze filmy Norman Bartold zdjęcia Norman Bartold galeria Norman Bartold biografia Norman Bartold nominacje Norman Bartold nagrody i wyróżnienia Norman Bartold filmografia Norman Bartold aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.