Norma Michaels
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2011 Ruth (gościnnie)
6.7 2010 Staruszka (gościnnie)
8.5 2010 Staruszka (gościnnie)
0.0 2009 Staruszka (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Helen (gościnnie)
6.5
Single z odzysku
Unhitched
2008 Staruszka (gościnnie)
7.9 2008 Staruszka (gościnnie)
7.0 2007 Staruszka (gościnnie)
8.1 2007 Staruszka (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Staruszka (gościnnie)
8.0 2007 Staruszka (gościnnie)
7.5 2005 Staruszka (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Staruszka (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Staruszka (gościnnie)
7.6 1999 Staruszka (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Staruszka (gościnnie)
7.5 1997 Staruszka (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Staruszka (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Staruszka (gościnnie)
7.0 1950 Staruszka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Norma Michaels filmy Norma Michaels najlepsze filmy Norma Michaels zdjęcia Norma Michaels galeria Norma Michaels biografia Norma Michaels nominacje Norma Michaels nagrody i wyróżnienia Norma Michaels filmografia Norma Michaels aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.