Norma Maldonado
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Michelle (gościnnie)
0.0 2011 Michelle (gościnnie)
7.2 2011 Michelle (gościnnie)
0.0 2010 Michelle (gościnnie)
8.8 2008 Delores (gościnnie)
8.0 2007 Celia (gościnnie)
7.6
Zabójczynie
Mujeres asesinas
2005 Michelle (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Michelle (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Michelle (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Michelle (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Michelle (gościnnie)
7.6 2000 Michelle (gościnnie)
7.7 1998 Michelle (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Michelle (gościnnie)
7.6 1993 Michelle (gościnnie)
5.5 1991 Michelle (gościnnie)
7.5 1987 Michelle (gościnnie)
6.3 1983 Michelle (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Norma Maldonado filmy Norma Maldonado najlepsze filmy Norma Maldonado zdjęcia Norma Maldonado galeria Norma Maldonado biografia Norma Maldonado nominacje Norma Maldonado nagrody i wyróżnienia Norma Maldonado filmografia Norma Maldonado aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.