Norma Donaldson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1993 Ciocia May
6.5
Prywatka
House Party
1990 Mildred
6.3 1986 Shirley Taylor (1989) (gościnnie)
10.0 1979 Panna Watson (gościnnie)
10.0 1976 Pani Miller (gościnnie)
7.4 1975 Dale Parker (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Lilliebelle Barber (gościnnie)
4.7 1971 Pani Watson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Norma Donaldson filmy Norma Donaldson najlepsze filmy Norma Donaldson zdjęcia Norma Donaldson galeria Norma Donaldson biografia Norma Donaldson nominacje Norma Donaldson nagrody i wyróżnienia Norma Donaldson filmografia Norma Donaldson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.