Norio Wakamoto
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Shining Saotome (głos)
7.5 2011 Generał Godwin (głos)
6.1 2011 Enma Daiou (głos)
7.7 2010 Biagio Busoni (głos)
8.3 2010 Oda Nobunaga (głos)
7.0 2010 Garuda (głos)
7.7 2009 Oda Nobunaga (głos)
7.4 2009 Isshin Arima (głos)
8.3 2009 Ten no Koe (głos)
7.6 2009 Hiromichi Mito (głos)
8.0 2009 T.A.M.A (głos)
8.4 2009 Seirei Ou (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Imperator / Charles Di Britannia (głos)
8.0 2008 Bracia Nabuu (głos)
8.0 2008 Pijany mężczyzna (głos) (gościnnie)
7.1 2008 Garuda (głos)
3.0 2007 Youzou Torii (głos)
7.9 2007 Denpa Sh?gun (głos)
8.6 2007 Gustave St. Germain (głos)
8.1 2007 Ten no koe (głos)
3.9 2007 Will (głos)
7.9 2007 (głos) (narrator)
8.1 2006 Alexander Anderson (głos)
8.3 2006 Imperator Britannii (głos)
8.2 2006 Kyuuki (głos)
8.3 2006 Sekidousai (głos)
7.2 2006 Augustus (głos)
8.5 2006 Shigemichi Morimoto (głos)
7.6
Ayakashi ayashi: Dziwna opowieść ery Tenpō
Tenpou ibun ayakashi ayashi
2006 Torii Y?z? (głos)
5.9 2006 Seizou Tachibana (głos)
9.0 2006 Heizou Oohara (głos) (gościnnie)
4.0 2006 Naoyuki Takasu (głos)
9.1 2006 Katakuriko Matsudaira / Super Chikyuujin (głos)
8.3 2006 Winters Sokaro (głos)
8.1 2005 Yagyu Munenori (głos)
8.1 2005 Senbei (głos) (gościnnie)
10.0 2005 Dyrektor (głos)
7.7 2004 Kyotaro Oshima (głos)
8.0 2004 Amagumo (głos)
8.4 2004 Onsokumaru (głos)
7.7 2003 Ehrlich Von Vandembagu (głos) (gościn
9.2 2003 Nagamimi (głos)
7.0 2003 Victoreem
8.4 2002 Chiyochichi (głos)
7.8 2002 Chevalier d'Autriche (głos)
7.0 2002 Serge Echigo (głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Richard Hellsing (głos)
7.9 2001 (narrator)
3.0 2001 King Kong Mushi (głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Pero (głos)
5.5 2000 Złoty nietoperz (głos)
6.0 1999 Lawrence McGuire (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Gofsef (głos)
7.6 1998 Reiji Takatori (głos)
2.5 1998 DoMarc (głos)
8.0 1998 Pan Garlic (głos)
8.0 1997 Gambino (głos) (gościnnie)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Cell (głos)
8.0 1995 Kagato (głos)
7.2 1995 Masahiro Tamano (głos)
6.0
Dragon Ball Z: Ultimate Battle 22
Doragonbōru Zetto Aruteimeito Batoru 22
1995 Cell (głos)
8.0 1993 Pan X (głos)
8.0 1993 Hol Horse
4.0
Oddziały Sterowane
Kishin heidan
1993 Matoi Shinkai (głos)
7.9
Ninja Scroll
Jûbei ninpûchô
1993 Utsutsu Mujuurou (głos)
8.3
Teknoman
Space Knight Tekkaman Blade
1992 Aiba Kengo (głos)
7.8
Tenchi Muyô!
Tenchi Muyô! Ryôôki
1992 Kagato (głos)
7.6 1992 Chuu / Gouki (głos)
6.5 1992 Taisou (głos)
5.6 1991 Taishakuten (głos)
8.0
Kroniki Wojny na Lodoss
Lodoss to senki
1990 Woodchuck (głos)
7.0 1990 Fuma Kotarô
7.5 1988 Kouichiro "Coach" Ohta (głos)
9.1 1988 Oskar Reuental
10.0 1985 Shapiro Keats (głos)
9.0 1982 Politician A (głos)
7.0 1982 Hildas / Pajęczy Joe (głos)
7.8 1978 Tokeh (głos)
5.5 1975 Kinkaku (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Norio Wakamoto filmy Norio Wakamoto najlepsze filmy Norio Wakamoto zdjęcia Norio Wakamoto galeria Norio Wakamoto biografia Norio Wakamoto nominacje Norio Wakamoto nagrody i wyróżnienia Norio Wakamoto filmografia Norio Wakamoto aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.