Noriko Hidaka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Near (głos)
7.4 2011 Near (głos)
7.4 2011 Near (głos)
6.0 2011 Near (głos)
8.9 2009 Near (głos)
8.7 2009 Near (głos)
8.7 2008 Near (głos)
8.3 2006 Near (głos)
7.0 2006 Near (głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Near (głos)
5.5 2005 Near (głos)
10.0 2004 Near (głos)
9.1 2004 Near (głos)
1.0 2003 Near (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Near (głos)
6.8 2002 Near (głos)
7.9 2000 Near (głos)
7.0 1999 Near (głos)
8.3 1999 Near (głos)
4.0 1999 Near (głos)
5.0 1998 Near (głos)
8.5 1995 Near (głos)
7.7 1994 Near (głos)
6.5 1994 Near (głos)
8.5
Super Dan
Dodge Danpei
1991 Near (głos)
8.2 1990 Near (głos)
7.1
Piotruś Pan
Peter Pan no bouken
1989 Near (głos)
8.0 1989 Near (głos)
7.5 1988 Near (głos)
9.1 1988 Near (głos)
8.2
Mój sąsiad Totoro
Tonari no Totoro
1988 Near (głos)
9.2 1987 Near (głos)
8.4
Bosco
Bosco Daiboken
1986 Near (głos)
9.0 1985 Near (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Noriko Hidaka filmy Noriko Hidaka najlepsze filmy Noriko Hidaka zdjęcia Noriko Hidaka galeria Noriko Hidaka biografia Noriko Hidaka nominacje Noriko Hidaka nagrody i wyróżnienia Noriko Hidaka filmografia Noriko Hidaka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.