Norihiro Inoue
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Daikichi Namikawa
8.4 2008 Schneizel El Britannia (głos)
6.6
Kryształowy blask
Crystal Blaze
2008 Kito (głos)
8.3 2006 Schneizel El Britannia (głos)
8.2 2006 Narrator książki / Ojciec Tsukamoto (głos)
7.0 2006 Takamichi T. Takahata (głos)
7.1
Magister Negi Magi
Mahou Sensei Negima
2005 Takahata T.Takamichi (głos)
8.4 2004 Brat Eisen (głos)
7.8 2003 Marco (głos)
7.7 2003 Keisuke Yamanami (głos)
8.1
Metropolis
Metoroporisu
2001 Atlas (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Norihiro Inoue filmy Norihiro Inoue najlepsze filmy Norihiro Inoue zdjęcia Norihiro Inoue galeria Norihiro Inoue biografia Norihiro Inoue nominacje Norihiro Inoue nagrody i wyróżnienia Norihiro Inoue filmografia Norihiro Inoue aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.