Noriaki Sugiyama
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2011 Masamunya Dokuganryū (głos)
6.7 2011 Sugiyama Noriaki (głos) (gościnnie)
7.7 2011 Shirou Emiya (głos)
8.0 2011 Katsumi Morikawa (głos)
7.8 2010 William T. Spears (głos) (gościnnie)
8.0 2010 Anglia (głos)
6.1 2010 Takuya Nashimoto (głos) (gościnnie)
5.0 2010 Aberdeen Roland (głos)
7.6 2009 UK (głos)
6.0 2009 Blader DJ (głos)
8.4 2008 Rivalz Cardemonde (głos)
8.3
Czarny Lokaj
Kuro Shitsuji
2008 William T. Spears (głos)
6.2 2008 Sasuke Uchiha (głos)
7.5
Naruto Shippūden: Więzi
Gekijouban Naruto Shippuuden: Kizuna
2008 Sasuke Uchiha (głos)
7.9 2007 Toni (głos)
6.8 2007 Shiryuu Chouun (głos)
7.8 2007 Junta Takase (głos)
8.1 2007 Takuma Kawahama (głos)
8.0 2006 Emiya Shiro (głos)
8.3 2006 Rivalz Cardemonde / Sugiyama (głos)
7.7 2006 Santa / Shourin (głos) (gościnnie)
9.1 2006 Snajper Kame (głos) (gościnnie)
7.7 2006 Uryuu Ishida (głos)
7.9 2005 Kabara (głos)
5.0 2005 Robert Clapice (głos)
8.0 2005 Usahara (głos)
8.0 2004 Ishida Uryuu (głos)
7.5
Naruto
Naruto movie 1: Daikatsugeki! Yukihime ninpôchô dattebayo!!
2004 Uchiha Sasuke (głos)
8.6 2002 Ito (głos)
7.8 2002 Sasuke Uchiha (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Noriaki Sugiyama filmy Noriaki Sugiyama najlepsze filmy Noriaki Sugiyama zdjęcia Noriaki Sugiyama galeria Noriaki Sugiyama biografia Noriaki Sugiyama nominacje Noriaki Sugiyama nagrody i wyróżnienia Noriaki Sugiyama filmografia Noriaki Sugiyama aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.