Nonso Anozie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Xaro Xhoan Daxos (gościnnie)
6.3
Przetrwanie
Grey, The
2012 Xaro Xhoan Daxos (gościnnie)
5.4
Conan Barbarzyńca 3D
Conan the Barbarian
2011 Xaro Xhoan Daxos (gościnnie)
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Xaro Xhoan Daxos
6.9 2010 Xaro Xhoan Daxos (gościnnie)
7.0 2010 Xaro Xhoan Daxos (gościnnie)
7.0 2010 Xaro Xhoan Daxos (gościnnie)
7.4
Okupacja
Occupation
2009 Xaro Xhoan Daxos (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nonso Anozie filmy Nonso Anozie najlepsze filmy Nonso Anozie zdjęcia Nonso Anozie galeria Nonso Anozie biografia Nonso Anozie nominacje Nonso Anozie nagrody i wyróżnienia Nonso Anozie filmografia Nonso Anozie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.