Nobuyuki Tanaka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2008 Edgar (głos) (gościnnie)
6.5 2005 Ludwig / Masuda / Tanabe (głos) (gośc
7.3 2003 Student (głos)
9.0 2001 (głos) (gościnnie)
3.0 1999 Mario Sai (głos)
6.0 1999 Pracownik (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nobuyuki Tanaka filmy Nobuyuki Tanaka najlepsze filmy Nobuyuki Tanaka zdjęcia Nobuyuki Tanaka galeria Nobuyuki Tanaka biografia Nobuyuki Tanaka nominacje Nobuyuki Tanaka nagrody i wyróżnienia Nobuyuki Tanaka filmografia Nobuyuki Tanaka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.