Nobutoshi Canna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Lancer (głos)
7.9 2010 Mochida (głos)
8.2 2009 Honda (głos)
7.8 2008 Nowaki Kusama (głos)
7.8 2008 Kusama Nowaki (głos)
8.3 2008 Giriko (głos)
8.5 2008 Ronnie (głos)
8.1
Martwa księżniczka
Shikabane Hime: Aka
2008 Honda (głos)
8.6 2007 Ronny Sukiart (głos)
7.3 2007 Akatsuki Yuuri (głos)
8.5 2007 Yuushun Tei (głos)
7.9 2007 Kabuto Yakushi (głos)
8.0 2006 Lancer (głos)
7.7 2006 Yuushun Tei (głos)
8.2 2006 Abe no Narichika (głos)
8.3 2006 Dai Youko (głos)
8.0
Air
2005 Ryuya (głos)
8.0
Rycerze Zodiaku: Piekło
Saint Seiya: The Hades Chapter - Inferno
2005 Camus, Złoty Rycerz Wodnika (głos)
8.0 2005 River Zastory (głos)
7.3 2005 Ryuya (głos)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Inferno / Laserwave / Sixshot (głos)
7.4 2004 Seiichi (głos) (gościnnie)
6.8 2004 Josef Torger (głos)
6.6 2004 Kai Toudou (głos)
8.0 2004 Nnoitra Jiruga (głos)
7.8
Król szamanów
Shaman King
2003 Muscle Punch (głos)
7.1 2002 Pie (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Ban Mido (głos)
7.8 2002 Kabuto Yakushi (głos)
8.5 2002 Wachi (głos)
7.5 2001 Kuroki Kaze (Czarny Wiatr) (głos)
8.3 2001 (głos) (narrator) (gościnnie)
8.1 2001 Tasuki (głos)
8.0 2001 Jegan (głos)
6.6 2000 Totaro Nanbara / Yamazaki / Commando-Z / Czerwony Dye-Dye (głos)
6.2 1999 Hirokawa (głos)
5.0 1999 Shou Nakamoto (głos)
6.6 1998 Parn (głos)
0.0 1997 Kuro-buta (głos)
8.0 1997 Guts (głos)
7.8 1997 Basara Nekki
8.3
Tajemnica przeszłości
Fushigi Yuugi
1996 Tasuki (głos)
5.0 1996 Matisse (głos)
7.5 1996 Belno (głos)
8.2
3x3 oczy
Sazan aizu seima densetsu
1995 Naparuba / Naparva (głos)
5.0 1995 Basara Nekki (głos)
7.9 1994 Chris Brown (głos)
8.2 1994 Basara Nekki (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nobutoshi Canna filmy Nobutoshi Canna najlepsze filmy Nobutoshi Canna zdjęcia Nobutoshi Canna galeria Nobutoshi Canna biografia Nobutoshi Canna nominacje Nobutoshi Canna nagrody i wyróżnienia Nobutoshi Canna filmografia Nobutoshi Canna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.