Nobuaki Fukuda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Albert Maverick (głos)
8.3 2010 Ray MacDougal (głos)
4.5 2008 Kusakabe (głos)
8.3 2007 Hansinken Ibuki (głos) (gościnnie)
7.9 2007 Chouza Akimichi (głos) (gościnnie)
8.1 2006 Dowódca Patecatl (głos)
8.2 2002 Seiichiro Aramune (głos)
7.8 2002 Bekkou (głos)
8.2
Trigun
Toraigan
1998 Henry (głos)
0.0 1986 Kierowca rajdowy

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Nobuaki Fukuda filmy Nobuaki Fukuda najlepsze filmy Nobuaki Fukuda zdjęcia Nobuaki Fukuda galeria Nobuaki Fukuda biografia Nobuaki Fukuda nominacje Nobuaki Fukuda nagrody i wyróżnienia Nobuaki Fukuda filmografia Nobuaki Fukuda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.