Noah Beery Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 1984 Graham (gościnnie)
10.0 1983 Luther Dillard
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Floyd Lewellen (gościnnie)
6.2 1979 Buckaroo Bob (gościnnie)
6.2 1978 Josiah Sparks (gościnnie)
7.2 1978 Otis T. Boggs (gościnnie)
7.7 1977 Holender (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Gordon Layton (gościnnie (1980))
10.0 1975 Lionel Briggs (gościnnie)
7.2
Gang Spike'a
Spikes Gang, The
1974 Jack Basset
6.8 1974 Joseph 'Rocky' Rockford
10.0 1973 Barney Weeks
8.5 1973 Hecker (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 (gościnnie)
2.3 1972 Charlie Harmon (gościnnie)
5.5
Mały Fauss i duży Halsy
Little Fauss and Big Halsy
1970 Sealy Fauss
6.5 1969 Buster Bucklind (gościnnie)
6.9 1968 sierżant Mercer Barnes
10.0 1967 Piekarz z Buffalo
6.0 1967 Hannibal Clay (gościnnie)
10.0 1966 Alkali Tom (gościnnie)
10.0 1965 Major Lynch (gościnnie)
10.0 1963 Bailey (gościnnie)
8.5 1962 Hank (gościnnie)
6.2 1962 Ed Simpson (1966) (gościnnie)
6.6 1960 Emlyn Job (gościnnie)
7.8 1959 Arkansas(gościnnie)
10.0 1959 Bill Blake (1960-1961)
7.4 1959 Lothario Larkin (gościnnie)
10.0 1959 Jon Peterson (gościnnie)
6.0 1957 Jonas Murdock / Ruddy Blaine / Stump Beasley (gościnnie)
10.0 1956 Wujek Joey
7.4 1955 Nate Guthrie (gościnnie)
5.8 1954 Wielebny Hall / Szeryf Russell (gościnnie)
7.0 1953 Cotton Follard (gościnnie)
6.5 1952 Abel (gościnnie)
6.0 1951 (gościnnie)
6.0 1948 (gościnnie)
7.0
Arka Noego
Noah's Ark
1928 Nickoloff / Król Nephiliu

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Noah Beery Jr. filmy Noah Beery Jr. najlepsze filmy Noah Beery Jr. zdjęcia Noah Beery Jr. galeria Noah Beery Jr. biografia Noah Beery Jr. nominacje Noah Beery Jr. nagrody i wyróżnienia Noah Beery Jr. filmografia Noah Beery Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.